Strumpor Le Coq Sportif No Show

Strumpor Le Coq Sportif No Show

Börjar på: 183,65 kr

166,01 kr

-10%
Optimera din prestation på court med Le Coq Sportif No Show strumpor, det perfekta valet för tennisspelare.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 183,65 kr

166,01 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Strumpor Le Coq Sportif No Show

Le Coq Sportif No Show strumpor är det perfekta tillbehöret för tennisspelare som söker komfort och prestanda. Strumporna är designade av det kända franska varumärket Le Coq Sportif och är speciellt utformade för att uppfylla kraven på tennisbanan.

Strumporna är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder enastående komfort tack vare det mjuka tyget som andas. De har också platta sömmar för att förhindra skav och gnidning under snabba rörelser på court.

Deras skärning No Show, vilket innebär att de är osynliga i skorna, gör dem idealiska för en diskret och elegant look på planen. Dessutom passar den eleganta, strömlinjeformade designen perfekt till alla tenniskläder.

Le Coq Sportif No Show strumpor är också utformade för att optimera spelarnas prestanda. Tack vare sin optimala passform och stöd för hålfoten ger de extra stöd för ökad stabilitet och minskad muskeltrötthet.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare kommer de här strumporna att följa med dig under dina träningspass och matcher med stil och komfort. Tveka inte att unna dina fötter det bästa med Le Coq Sportif No Show socks, det ultimata valet för tennisentusiaster.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2220119
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen