Utbildningsutrustning DKN Technology Medbike SB-1 [Storlek 71x65x58 cm]

Utbildningsutrustning DKN Technology Medbike SB-1 [Storlek 71x65x58 cm]

45 848,95 kr

33 168,68 kr

-28%
Upptäck Medbike SB-1 från DKN Technology, professionell träningsutrustning för effektiv, intuitiv rörelseterapi. Idealisk för både amatörer och professionella.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Utbildningsutrustning DKN Technology Medbike SB-1

Professionell rörelseterapi för privatpersoner och yrkesverksamma.
TFT-pekskärmskonsolen visar grafiska biomekaniska diagram för enkel användning och förståelse. MedBike® använder också personliga data för att individualisera varje träningspass. Varje session kompletteras med detaljerad feedback som visar relevanta biologiska data som används inom rörelseterapi.
MedBike®-appen är ett utmärkt säkerhetsverktyg för yrkesverksamma. Anslut din surfplatta (Android), spåra patientens träningshistorik och dela den för patientbedömning.
Appen kan användas för gruppterapi med flera patienter, vilket ger fjärrassistans till varje individ.
MedBike® kan användas bekvämt från vilken stol eller rullstol som helst. Att den är så lätt att komma åt är en stor fördel, särskilt för patienter med nedsatt rörlighet. Dessutom är den stora 10' TFT-skärmen med sina enkla, intuitiva kontroller ett mycket uppskattat hjälpmedel. Vårdpersonal kommer att uppskatta den detaljerade loggboken som innehåller relevanta kinesiologiska och biomekaniska data.

Mer information

Varumärke DKN Technology
Tillverkarens SKU 20407
Färg blå
Färg Blå
Storlek 71x65x58 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1