Badmintonracket Victor Auraspeed 90K II

Badmintonracket Victor Auraspeed 90K II

2 558,73 kr

2 309,58 kr

-10%
Den ultimata badmintonracket Auraspeed 90K II från Victor erbjuder kraft och hastighet tack vare sin aerodynamiska design och avancerade teknik.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 4 eller 6 dagar

Beskrivning

Badmintonracket Victor Auraspeed 90K II

Snöskorna i Auraspeed-serienaccent fokuserar på kraft och maximal hastighet. Den mycket aerodynamiska structure -ramen ger bättre penetration av luften för att ge respons hela tiden.


champion Racketen Victor Auraspeed LJH S är designad för att hedra 2018 års världsmästare Li Jun Hui och kommer att övertyga dig med sin styva huvudprofil på 83 gram och svartvita design.

När det gäller material använder denna Victor racket högkvalitativ grafit med hög modul. Auraspeed LJH:s 6.8-skaft är en viktig del av racket, vilket ger en mer rapide retur från rackethuvudet. Victor utrustar också denna racket med Free Core-handtaget, ett syntetmaterial som ger skaftet mer frihet för maximal hävstångseffekt samtidigt som det garanterar perfekt manövrerbarhet och förbättrad hållbarhet.

När det gäller rackethuvudet kombinerar Victor Badminton flera viktiga processer som Hard Cored Technology och Sonic-Rebound Technology. Genom att använda mycket små, flerskiktade kolfibrer förbättrar den förstnämnda återkopplingen från varje slag för optimal känsla. Den andra är en kombination av högkvalitativ grafit och RTC-teknik för kraftfulla, hårda slag som kommer ut ur racket. RTC-processen (Rebound Transition Construction) baseras på vetenskaplig analys och riktar in sig på de viktigaste punkterna i ramen som behöver förstärkas för en bättre piska.

Slutligen har Victor valt Compound-Sword-processen och dess tredelade rackethuvud. På den övre delen ger det utförda arbetet lågt luftmotstånd för förbättrad hastighet och piska. I mitten gör structure racket lättare och mer lättmanövrerat, medan den nedre delen är mer motståndskraftig mot vridning.

Mer information

Varumärke Victor
Tillverkarens SKU 201869
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen