Motionscykel DKN Technology AM-3i [Storlek 57x100x134 cm]

Motionscykel DKN Technology AM-3i [Storlek 57x100x134 cm]

7 284,42 kr

5 622,58 kr

-23%
Träna hemma med motionscykeln DKN Technology AM-3i. Robust och kraftfull för intensiv träning, den kombinerar design och effektivitet.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Motionscykel DKN Technology AM-3i

Ergometer motionscykel AM-3i är den perfekta cykeln för att hålla sig i rörelse.
Vår utrustning är lämplig för intensiv användning i hemmet, utformad inte bara för att se bra ut, utan också för att uppfylla högsta standard. Du kan börja förbättra din kondition eller din rehabilitering/återhämtning redan idag. Ergometer AM-3i motionscykel har en gelsadel, justering av sitthöjden via "one-touch"-kontrollen och justerbart styre. Tack vare sin flexibilitet att anpassa sig till den perfekta träningspositionen för nästan tous alla, erbjuder denna maskin en hög nivå av användarkomfort.
Det låga vristen på denna motionscykel gör den särskilt tillgänglig för äldre personer eller patienter som genomgår rehabilitering.
Några fördelar:
Spara din egen profil i träningsdatorn så att du kan få ut ännu mer av din ergometer.
Upp till 32 motståndsintervall kan programmeras.
Lämplig för 4 användarprofiler.
12 förinställningar i 3 nivåer (nybörjare, avancerad och sport) och ett kontinuerligt WATT-program utöver dina personliga inställningar.
Gelsadel som kan justeras med en knapptryckning.
Pulsmätning med sensorer inbyggda i styret som standard.
Bluetooth 4.0 för mer exakt registrering.
Träningsdator compatible med iOS och Android.
Superjämna rörelser åstadkoms av ett stort svänghjul på 11 kg i kombination med en högkvalitativ stålram för extra styrka och stabilitet.
Konsolen med stor LCD-skärm och blå bakgrundsbelysning ger dig alla viktiga träningsdata som: träningstid, distans, hastighet, watt, varv per minut, kaloriförbrukning och din hjärtfrekvens.
Alla data finns till hands, redo att justeras efter din träningsintensitet.
Anslut
För konditionsträning kan du använda Bluetooth-pulsmätaren med bröstband (finns som tillval). Den ansluts automatiskt till AM-3i konsolen, vilket ger en stabil och mer exakt registrering av hjärtfrekvensen.
Compatible med
Kinomap-applikationer: cykla runt i världen i lugn och ro i ditt eget hem och upptäck världens mest ikoniska rutter. Med Kinomap kan du själv kontrollera de faktiska rutterna. Skapa en rutt med hjälp av kartdata från Google, tryck på Start och följ kartan, inklusive lutningsvariationer, i din egen takt. Cykla på riktigt, hemma.
BitGym: BitGym-appen är interaktiv med alla cardio-enheter, förutsatt att din surfplatta eller telefon har en framåtriktad kamera. Den patenterade tekniken använder vision dator för att exakt mäta din träningskadens. Appen stöder även Bluetooth-kadenssensorer, t.ex. fotpoddar eller hastighetssensorer för cykel.
iConsole+: stöder nästan tous typer av utrustning för konditionsidrott. Du kan använda en elliptisk, en liggande cykel, ett löpband, ett svänghjul, en cykel etc.
Den synkroniserar också med tous system.
Appen fitness Vescape: följ ett träningsprogram, börja med intervallträning och följ upp din träningsstatistik.
Appen för motionscykelträning hjälper dig att njuta av din träning och få bästa möjliga resultat.
Du kan registrera alla dina träningspass i din iLog och dela dem via sociala medier.

Mer information

Varumärke DKN Technology
Tillverkarens SKU 20181
Färg svart/grå
Färg Svart
Storlek 57x100x134 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1