Badmintonskor Victor SH-A920 C

Badmintonskor Victor SH-A920 C

Börjar på: 1 836,41 kr

1 377,30 kr

-25%
Förbättra din prestation på court med badmintonskorna Victor SH-A920 C, designade av det ledande varumärket inom området, Victor.

Slut i lager

Beskrivning

Badmintonskor Victor SH-A920 C

Victor SH-A920 C badmintonskor är designade för de mest krävande badmintonspelarna. Med sitt välkända varumärke Victor och sin eleganta design erbjuder dessa skor både prestanda och snyggt utseende.

Dessa skor är speciellt utformade för badminton och ger utmärkt stöd och stabilitet när du rör dig runt banan. Tack vare deras non-marking gummisula kommer du att kunna röra dig med självförtroende utan att lämna märken på sol.

Victor är känt för sina högkvalitativa produkter, och dessa skor är inget undantag. De är tillverkade av hållbara, slitstarka material och är byggda för att hålla länge och för att ta dig igenom tous dina matcher och träningspass.

Dessutom har skorna en snygg design som gör dem till en riktig tillgång på planen. Oavsett om du är amatör eller professionell spelare kommer du att uppskatta deras moderna stil och exceptionella komfort.

Låt inte dina skor sakta ner dig på banan, välj Victor SH-A920 C badmintonskor och njut av optimal prestanda med varje steg. Vänta inte längre, lägg dem i din korg nu och gör dem till din nya allierade för dina badmintonspel.

Mer information

Varumärke Victor
Tillverkarens SKU 201674-201681
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen