Badmintonracket Victor Auraspeed 9 A

Badmintonracket Victor Auraspeed 9 A
1 068,47 kr
Öka din kraft och hastighet med Victor Auraspeed 9 A badmintonracket. Den är lämplig för nybörjare och erbjuder optimal komfort.

Endast 1 kvar

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 8 dagar

Beskrivning

Badmintonracket Victor Auraspeed 9 A

Snöskorna i sortimentet Auraspeed fokuserar på kraft och maximal löphastighet påaccent. Den mycket aerodynamiska ramen structure ger bättre luftgenomträngning för att alltid erbjuda snabb respons.

Välj Victor Auraspeed 9 Astrong </ > racket och få tolerans och komfort för njutbart badmintonspel. Perfekt för nybörjare och/eller de som letar efter enkel kraft, denna racket kommer i en diskret vit och blå färg.

Med ett flexibelt skaft för en effektiv katapulteffekt, ger denna racket en bra längd på fjäderbollen utan att tvinga bollen, vilket gör det lättare för dig att nå baksidan av din motståndares bana. Dessutom ger racketens neutrala balans och viktintervallet 4U en mycket märkbar kompromiss mellan kontroll och manövrerbarhet i den främre zonen.

När det gäller rackethuvudet har Victor valt Compound-Sword-processen och dess tredelade form. På den övre delen resulterar det utförda arbetet i lågt luftmotstånd för förbättrad hastighet och piska. I mitten gör structure racket lättare och mer manövrerbart, medan den nedre delen ger större motstånd mot vridning.

Tillgänglig och lätt att hantera, Auraspeed 9 A racket kommer att vinna över dig från första slaget.

Mer information

Varumärke Victor
Tillverkarens SKU 201662
Färg blå/vit
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen