Sweatshirt med rund halsringning Gant Arch Script

Sweatshirt med rund halsringning Gant Arch Script
Börjar på: 1 591,55 kr
Satsa på en avslappnad look med vår sweatshirt med rund halsringning Gant Arch Script i bomull och polyester. Lägg till den i din garderob nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 591,55 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med rund halsringning Gant Arch Script

- Material: "bomull och polyester

Sweatshirten med rund halsringning Gant Arch Script är det perfekta valet för en avslappnad men ändå snygg look. Den är tillverkad av en blandning av bomull och polyester som ger optimal komfort och hållbarhet. Den klassiska rundhalsningen och raka passformen gör den tidlös och lätt att bära. Logotypen Gant Arch Script är broderad på bröstet och ger sweatshirten en sofistikerad touch. Perfekt för svala höstdagar eller vinterkvällar, denna sweatshirt håller dig varm och snygg under alla omständigheter. Matcha den med jeans för en avslappnad look look eller med chino-byxor för en elegantare look. Denna sweatshirt finns i en rad olika färger och är ett måste i garderoben. Oavsett om du är ett fan av varumärket Gant eller bara letar efter en kvalitetssweatshirt, kommer Gant Arch Script sweatshirt med rund halsringning att uppfylla alla dina förväntningar. Lägg till den i din klädkollektion nu för en touch av tidlös, elegant stil."

Sweatshirten med rund halsringning Gant Arch Script är ett måste för alla som vill kombinera komfort och elegans. Den är designad av det kända varumärket Gant och tillverkad av en blandning av bomull och polyester för optimal komfort och hållbarhet.

Med sin klassiska runda hals och raka skärning är denna sweatshirt tidlös och passar för alla tillfällen. Den strömlinjeformade designen gör den lätt att bära till vilken outfit som helst. Oavsett om det är för en avslappnad dag ute eller en kväll med vänner, kommer Gant Arch Script sweatshirt att vara din modeallierade.

Den broderade Gant Arch Script -logotypen på bröstet ger sweatshirten en sofistikerad touch. Den finns i en rad olika färger för att passa alla smaker och stilar. Du kan bära den med jeans för en avslappnad look eller med chino-byxor för en elegantare look.

Denna sweatshirt är perfekt för svala höstdagar eller vinterkvällar och håller dig varm och snygg på samma gång. Dess komfort och kvalitet gör den till ett måste i din garderob. Oavsett om du är ett fan av varumärket Gant eller letar efter en kvalitetssweatshirt, kommer Gant Arch Script sweatshirt med rund halsringning att uppfylla alla dina förväntningar.

Med sin tidlösa, eleganta stil är Gant Arch Script crew-neck sweatshirt ett måste för varje säsong. Lägg till den i din klädkollektion nu för en avslappnad och chic look look för alla tillfällen. Unna dig denna kvalitetssweatshirt för oklanderlig stil vid varje tillfälle.

Mer information

Varumärke Gant
Tillverkarens SKU 2006074-433
Färg kvällsblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen