Badmintonskor för damer Victor A900F IA

Badmintonskor för damer Victor A900F IA

Börjar på: 1 334,46 kr

1 000,84 kr

-25%
Visa framfötterna på planen med Victor A900F IA Badmintonskor för damer, designade av Victor för passionerade kvinnliga spelare.

Slut i lager

Beskrivning

Badmintonskor för damer Victor A900F IA

Upptäck Victor A900F IA badmintonskor för damer från det kända märket Victor, speciellt designade för kvinnor som brinner för badminton. Dessa skor är utformade för optimal prestanda på banan court och kombinerar stil och funktionalitet för att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Badmintonskorna för damer Victor A900F IA har innovativ Intelligent Anticipation-teknik (IA), som gör det möjligt att bättre förutse rörelser och förbättra stabiliteten under spelet. Tack vare denna teknik kan du röra dig runt banan med lätthet och precision och få en strategisk fördel över dina motståndare.

Den eleganta, feminina designen på dessa skor kommer inte att gå obemärkt förbi. Med ovandel i ventilerande mesh och EVA-innersula erbjuder de exceptionell komfort för dina fötter, även under de mest intensiva matcherna. Dessutom ger yttersulan i gummi utmärkt grepp för snabba och smidiga rörelser.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare kommer Victor A900F IA badmintonskor för damer att uppfylla alla dina förväntningar. Tack vare deras lätta konstruktion och optimala stöd kommer du att kunna ge allt på banan. Dessutom garanterar deras hållbarhet dig långvarig användning, även under dina mest intensiva träningspass.

Som badmintonspelare är det viktigt att ha skor som uppfyller dina specifika behov. Med Victor A900F IA badmintonskor för damer kan du vara säker på att få en högkvalitativ produkt, designad för kvinnor och anpassad till badminton. Så lägg till dessa skor till din badmintonutrustning för oöverträffad prestanda på banan. Beställ nu och känn skillnaden på court!

Mer information

Varumärke Victor
Tillverkarens SKU 200219-200217
Färg rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen