Badhandduk Victor [Storlek 70x150 cm]

Badhandduk Victor [Storlek 70x150 cm]

434,11 kr

341,61 kr

-21%
Upptäck handduken Victor, perfekt för badmintonfantaster. Bekvämt, absorberande och slitstarkt - elle kommer att följa med dig under dina sportpass.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 3 eller 5 dagar

Beskrivning

Badhandduk Victor

Handduken Victor är ett måste för tous badmintonfantaster. Dess eleganta design och överlägsna kvalitet gör den till ett måste för tous seriösa utövare av denna dynamiska sport.

Handduken tillverkas av Victor, ett varumärke som är känt för sin expertis och sina högkvalitativa produkter, och är utformad för att uppfylla behoven hos de mest krävande badmintonspelarna.

Med sina generösa mått erbjuder elle en stor yta för snabb torkning efter ett intensivt träningspass eller match. Det mjuka, absorberande frottétyget ger optimal komfort och en känsla av friskhet efter träningen.

Handduken Victor har också en praktisk ögla så att du enkelt kan hänga den på din sportväska eller på en krok i omklädningsrummet. Så att du alltid har den till hands och kan hålla dig torr och bekväm under hela träningspasset.

Handduken är inte bara praktisk, den bär också stolt varumärkeslogotypen Victor, vilket gör den till en trendig och modern accessoar för tous badmintonfans. Du kan ta den med dig vart du än går och visa din passion för sporten för autres spelare.

Kort sagt, Victor handduken är det perfekta valet för tous badmintonspelare som är bekymrade över komfort och stil. Beställ din nu och njut av en högkvalitativ handduk som kommer att följa med dig till alla dina badmintonspel och tävlingar.

Mer information

Varumärke Victor
Tillverkarens SKU 177410
Färg blå
Färg Blå
Storlek 70x150 cm - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen