Handduk Victor [Storlek 35x75 cm]

Handduk Victor [Storlek 35x75 cm]

240,91 kr

191,40 kr

-21%
Upptäck handduken Victor, ett måste för tous badmintonfans. Håll dig torr med stil med Victor.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 3 eller 5 dagar

Beskrivning

Handduk Victor

Upptäck Victor handduk, ett viktigt tillbehör för tous badmintonfans! Handduken är designad av det kända varumärket Victor och kombinerar perfekt stil och funktionalitet för att uppfylla behoven hos de mest krävande spelarna.

Handduken Victor är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, absorberande och slitstark. Elle gör att du snabbt kan torka av dig under träningspassen eller matcherna, samtidigt som du får optimal komfort. Den eleganta, moderna designen med varumärkeslogotypen Victor gör dig till stjärnan på planen.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare kommer Victor -handduken att vara med dig varje gång du spelar badminton. Den praktiska storleken gör att du enkelt kan bära den i din sportväska, så att du alltid är redo att ta dig an dina motståndare. Dessutom är elle också perfekt för att torka av din racket och hålla ett säkert grepp under spelet.

Förlita dig på kvaliteten och expertisen hos varumärket Victor för att förbättra din spelupplevelse. Tack vare Victor handduk kan du koncentrera dig helt på din prestation utan att oroa dig för svett. Så vänta inte längre, adoptera Victor handduken och gör dig redo att dominera badmintonbanan!

Mer information

Varumärke Victor
Tillverkarens SKU 177310
Färg blå
Färg Blå
Storlek 35x75 cm - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen