Komfortmattor Leader Fit

Komfortmattor Leader Fit
Börjar på: 852,61 kr

Slut i lager

Beskrivning

Komfortmattor Leader Fit

Golvmattan är idealisk för fitness och Pilates-klasser. Den är det perfekta komplementet till din pilatesutrustning. Denna sportartikel kan också användas för gymnastik och för att öva Yoga. Tjockleken på 1,6 cm gör den extra bekväm och slitstark.

Golvmattan med hög densitet gör att du inte sjunker ner i skummet, så att du kan undvika att vrida fotleden, handleden eller andra leder. Den skyddar rygg och leder genom att absorbera stötar, vilket är viktigt vid Zen-aktiviteter. Denna golvmatta kan användas i alla delar av dina träningspass. Den kan också användas i gym, pilatesstudio eller Yoga.

Den har också halkskydd för ökad stabilitet. Så att du kan utföra dina rörelser utan att behöva oroa dig för hur du står.

Att välja rätt golvmatta är mycket viktigt, och du måste ta hänsyn till dess storlek, tjocklek och motståndskraft mot slitage.

Utrustad med två öljetter kan den enkelt förvaras på en hylla på hjul eller en hylla som kan fästas på väggen. Det är två lösningar för att optimera förvaringen men också för att undvika för tidigt slitage till följd av felaktig förvaring.

Mer information

Varumärke Leader Fit
Tillverkarens SKU 1744-1745
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen