Paddelracket Osaka Vision Aero

Paddelracket Osaka Vision Aero

1 958,83 kr

999,38 kr

-49%

Endast 2 kvar

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Paddelracket Osaka Vision Aero

Vision paddelfladdermöss har visat sig vara ett utmärkt val för nybörjare och medelgoda spelare genom åren. Vision Aero -serien tar dessa traditionella former och kombinerar dem med Snap®-skum och en konstruktion med högre kolhalt för att skapa en lättare variant. Dessa traditionella former erbjuder en utmärkt balans mellan alla nödvändiga aspekter av spelet, perfekt för nybörjare och avancerade spelare.

Vision Aero - Control-paddeln i Iconic Black är utformad för spelare som vill ha utmärkt precision och mycket känsla. Framsidan är tillverkad av glasfiber och ramen av kolfiberförstärkt glasfiber. Denna sammansättning ger den utmärkt återkoppling och mycket god spelbarhet, till en utmärkt prisnivå.

Tack vare sin kontrollform har den en bredare sweetspot, vilket ger större precision över ett bredare spektrum av slag. Snap®-svamp ger racketens specifika känsla. Filosofin bakom detta skum är att hjälpa spelare att få bollen till nätet med så lite ansträngning som möjligt, och du kommer inte att bli besviken.

  • Yta av sand
  • Ram med dubbla däck
  • Osaka Snap-skum
  • Träffyta i glasfiber
  • Ram i kolfiber

Mer information

Varumärke Osaka
Tillverkarens SKU 13194-CONTROL - ICONIC
Färg ikonisk
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen