Squashboll Victor (x2)

Squashboll Victor (x2)
133,45 kr
Förbättra ditt squashspel med Victor squashbollar, mästarnas val. Garanterad hållbarhet och prestanda.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Squashboll Victor (x2)

Victor blister squashboll (x2) är det perfekta valet för tous squashspelare som letar efter överlägsen prestanda på banan. Tillverkad av det kända varumärket Victor, är denna boll utformad för att erbjuda exceptionell kvalitet och hållbarhet.

När det gäller att spela squash är bollens kvalitet avgörande för att säkerställa ett smidigt och exakt spel. Med Victor blister squashboll (x2) kan du vara säker på att varje skott kommer att vara exakt och effektivt. Dess regelbundna rebond och enhetliga rotation hjälper dig att kontrollera spelet och vinna.

Victor (x2) blister squashboll är också extremt hållbar, vilket gör den till ett långvarigt och kostnadseffektivt val för vanliga spelare. Tillverkad av högkvalitativa material, tål denna boll upprepade träffar och behåller sina spelegenskaper även efter långvarig användning.

Dessutom är Victor blister squashboll (x2) godkänd av squashförbunden, vilket garanterar överensstämmelse med gällande standarder och föreskrifter. Så du kan vara säker på att du spelar med en boll av professionell kvalitet som uppfyller de strängaste kraven.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare, är Victor blister squashboll (x2) ett viktigt val för att förbättra ditt spel. Dess ergonomiska design och greppvänliga struktur gör den lätt att hantera och slå med precision.

Kort sagt, Victor blister squashboll (x2) är en högkvalitativ produkt som garanterar en exceptionell spelupplevelse på court squashbanan. Missa inte chansen att förbättra din prestation och uppnå imponerande resultat med denna squashboll i toppklass från Victor. Lita på kvalitet och välj Victor blister squashboll (x2) för dina nästa matcher!

Mer information

Varumärke Victor
Tillverkarens SKU 117020-117080
Färg gul
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Gula bollar
Antal per produkt 2