Squashboll Victor (x2)

Squashboll Victor (x2)
133,45 kr
Förbättra ditt spel med Victor premium squashbollar, utformade för optimal prestanda på court.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Squashboll Victor (x2)

Victor squashbollar är ett perfekt val för squashspelare på alla nivåer tous. Dessa bollar är designade av det välkända varumärket Victor, som är känt för sitt engagemang för kvalitet och prestanda i squashvärlden. Med denna uppsättning av två bollar är du redo att ta dig an dina motståndare på banan.

Bollarna är tillverkade av högkvalitativt gummi och ger bra grepp och en perfekt rebond för ett smidigt och exakt spel. Storlek och vikt överensstämmer med officiella squashstandarder, så att du kan spela med självförtroende i tävling.

Oavsett om du är nybörjare eller ett erfaret proffs, är dessa squashbollar från Victor lämpliga för alla nivåer av spelare tous. De hjälper dig att utveckla din teknik och förbättra ditt spel. Dessutom håller de längre än vanliga squashbollar, vilket gör dem till en värdefull investering för din sport.

Med Victor squashbollar kan du vara säker på ett smidigt, problemfritt spel. Deras överlägsna kvalitet gör dem till det föredragna valet för squashspelare runt om i världen. Så fortsätt och lägg till dessa bollar i din squashutrustning för intensiva, spännande matcher.

Mer information

Varumärke Victor
Tillverkarens SKU 117019-117050
Färg röd
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Röda bollar
Antal per produkt 2