Squashboll Victor

Squashboll Victor
55,09 kr
Förbättra ditt squashspel med Victor högkvalitativa bollar. De finns i förpackningar om 12 och kommer att öka din prestation!

Slut i lager

Beskrivning

Squashboll Victor

Victor squashboll är ett måste för tous squashentusiaster. Med detta paket med 12 bollar har du tillräckligt för att spela med i timmar utan att behöva oroa dig för att byta ut dem.

Dessa bollar tillverkas av det välkända varumärket Victor och är utformade för att leverera topprestanda på squashbanan. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare kommer dessa bollar att hjälpa dig att förbättra ditt spel tack vare deras anmärkningsvärda rebond och precision.

Squash är en krävande sport som kräver en kvalitetsboll för optimala resultat. Med squashbollen Victor kan du vara säker på att du spelar med en pålitlig och hållbar produkt. Dessa bollar är tillverkade för att motstå slitage och stötar, vilket gör dem perfekta för regelbunden användning.

Förutom sin exceptionella kvalitet är dessa squashbollar också mycket synliga på banan tack vare sin ljusa färg. Du kommer inte att ha några problem att upptäcka dem, även i de mörkaste hörnen av court.

Låt inte en boll av dålig kvalitet förstöra ditt squashspel. Lita på varumärket Victor och välj dessa squashbollar av hög kvalitet. Du kommer inte att bli besviken över deras prestanda och hållbarhet. Så vänta inte längre, lägg till detta paket med 12 Victor squashbollar till din sportutrustning och njut av ett oförglömligt squashspel!

Mer information

Varumärke Victor
Tillverkarens SKU 116970-116920
Färg blå
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Blå kulor
Antal per produkt 1