Squashboll Victor

Squashboll Victor
48,97 kr
Dominera squashbanan court med den högkvalitativa squashbollen Victor, designad av Victor.
Lägg till i önskelista

Säljs av 2

Tillgängliga - Levereras i 4 eller 6 dagar

Beskrivning

Squashboll Victor

Squashbollen Victor är ett måste för tous fans av denna spännande sport. Bollen tillverkas av det kända varumärket Victor och är utformad för att leverera topprestanda på court squashbanan.

Bollen är speciellt utformad för squash och tillverkad av högkvalitativa material som garanterar exceptionell hållbarhet. Gummiytan ger optimalt grepp på court, vilket möjliggör snabba, exakta utbyten. Dessutom säkerställer gummikonstruktionen med hög kompression en exakt och konsekvent rebond, vilket gör den till den perfekta bollen för spelare på alla nivåer tous.

Squashbollen Victor har också utmärkt rebond kvalitet, vilket gör den till ett idealiskt val för tävlingsmatcher. Dess vikt och storlek överensstämmer med officiella squashstandarder, vilket gör den till en godkänd boll för turneringar och mästerskap.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare, garanterar Victor squashboll en smidig och trevlig spelupplevelse. Med sin överlägsna tillverkningskvalitet och noggranna design presterar denna boll inte bara bra på court banan, den ser också bra ut.

Lita på att det kända varumärket Victor förser dig med en squashboll av hög kvalitet som uppfyller alla dina förväntningar när det gäller prestanda och hållbarhet. Njut av ett intensivt och spännande squashspel med Victor squashboll.

Mer information

Varumärke Victor
Tillverkarens SKU 116920-116950
Färg röd
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Röda bollar
Antal per produkt 1