Squashboll Victor

Squashboll Victor
52,03 kr
Spela som en pro med Victor squashboll (x36), squashentusiasternas favoritmärke. Upptäck det nu!

Slut i lager

Beskrivning

Squashboll Victor

Victor squashboll (x36) är en högkvalitativ produkt för tous squashentusiaster. Denna boll är designad av det välkända varumärket Victor och är det perfekta valet för tous entusiaster av denna intensiva och dynamiska sport. Med ett paket med 36 bollar har du tillräckligt med ammunition för en längre period av träning eller tävling.

Bollen är tillverkad av högkvalitativa material och har utmärkt hållbarhet och styrka. Elle är utformad för att studsa jämnt och förutsägbart, så att du kan förbättra dina skott och arbeta med din noggrannhet.

Squashbollen Victor har också optimalt grepp, vilket ger dig perfekt kontroll över bollens bana. Elle är utformad för användning på tous ytor, både inomhus och utomhus.

Förutom sin exceptionella prestanda är denna squashboll också mycket uppskattad för sin synlighet. Med sin ljusa, dynamiska färg kan du enkelt följa bollen under intensiva matcher eller träningspass.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare, kommer Victor squashboll att vara din viktigaste allierade för att förbättra ditt spel och uppnå dina mål på court. Låt inte en boll av dålig kvalitet hålla dig tillbaka i dina framsteg, välj kvaliteten och tillförlitligheten hos Victor squashboll (x36). Beställ nu och känn skillnaden på banan!

Mer information

Varumärke Victor
Tillverkarens SKU 116880-116820
Färg blå/blå
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Blå kulor
Antal per produkt 1