Squashracket Oliver Sport Apex 901

Squashracket Oliver Sport Apex 901

1 800,18 kr

1 435,46 kr

-20%

Slut i lager

Beskrivning

Squashracket Oliver Sport Apex 901

APEX 901 FR är en överraskande racket när du först plockar upp den! Trots sin låga vikt (endast 105 GR) kan man tro att den saknar kraft och "punch"... Men du skulle ha fel: från de allra första slagen får du verkligen en känsla av kraft och soliditet i handtaget, särskilt tack vare den lilla vikten mot racketens huvud.

Ramens styvhet innebär att den är extremt exakt. Dess lätthet gör den enkel att hantera och bekväm, vilket gör den idealisk för dynamiska, kraftfulla spel. Det är lätt att accelerera bollen med bara handleden, utan att tappa kontrollen.

Den "revolutionerande" kombinationen av Eplon™ + K12-material används för att tillverka OLIVER-racketar . Tack vare den nya tekniken för bearbetning av kolfiber förbättrar de nya materialen de mekaniska egenskaperna avsevärt...

En av konsekvenserna av att använda Eplon ™ + K12-material är förbättrad kraftöverföring, bättre bollkontroll och minskade vibrationer.

Tekniskt sett är kolfibrerna inriktade på ett sådant sätt att man får tunna plana remsor, som är tunnare än de som erhålls med konventionella fibrer. Resultatet är förbättrad korndensitet (mer material i samma volym). Detta minskar drastiskt den mängd material som krävs, vilket resulterar i en betydande viktminskning.

Forsknings- och utvecklingsavdelningen arbetar dagligen med att förbättra material och tillverkningstekniker för att få fram de OLIVER-snöskor som du känner till idag: lätta, lätthanterliga, bekväma snöskor med marknadens bästa prestanda!

Mer information

Varumärke Oliver Sport
Tillverkarens SKU 1155
Färg svart/vit
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen