Badmintonracket för barn Victor Vicfun XA

Badmintonracket för barn Victor Vicfun XA
83,93 kr
Introducera ditt barn till badminton med Victor Vicfun XA-racket, designad för juniorer av det berömda märket Victor.

Slut i lager

Beskrivning

Badmintonracket för barn Victor Vicfun XA

Victor Vicfun XA badmintonracket för barn är ett perfekt val för spirande unga badmintonspelare. Racketen är speciellt utformad för barn och kombinerar lätthet, manövrerbarhet och kraft för att ge en optimal spelupplevelse.

Med sin dynamiska, färgglada design är denna racket perfekt för juniorspelare som vill sticka ut på banan. Märkeslogotypen Victor finns också på racketen, en symbol för kvalitet och excellens i badmintonvärlden.

Denna racket tillverkas av det välkända varumärket Victor och är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och förbättrad prestanda. Grafitramen är léger men motståndskraftig, vilket ger större stabilitet och större precision när du träffar bollen.

Med en vikt på léger och ett ergonomiskt handtag anpassat till barnhänder är detta racket enkelt och bekvämt att hålla i för enkelt spel. Unga spelare kommer att kunna utveckla sin teknik och koordination utan att bli trötta.

Racketen är speciellt utformad för badminton och har utmärkt manövreringsförmåga för snabba och exakta slag. Unga spelare kommer att kunna utveckla sina färdigheter och förbättra sitt spel med denna kvalitetsracket.

Kort sagt, Victor Vicfun XA badmintonracket för barn är ett idealiskt val för juniorspelare med en passion för badminton. Med sin attraktiva design, byggkvalitet och exceptionella prestanda kommer elle att vara en stor allierad på banan för spirande unga mästare.

Mer information

Varumärke Victor
Tillverkarens SKU 110220
Färg svart/gul/röd
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior