Jersey Joma Smash

Jersey Joma Smash

Börjar på: 550,93 kr

503,30 kr

-9%

Slut i lager

Beskrivning

Jersey Joma Smash

Kortärmad T-shirt för män. Designad för att spela racketsporter som padel. Detta högkvalitativa plagg är bekvämt, elastiskt och slitstarkt. Det har ett ventilationssystem som hjälper till att hålla en konstant kroppstemperatur.

Rund krage i bastyg och små perforeringar i ryggen. Detta är det område där svett ansamlas mest, vilket är anledningen till att VTS-systemet har lagts till i skon. Tekniken som används är laserslitsning, vilket ger en perfekt och bekväm finish. Detta säkerställer luftcirkulation och andningsförmåga i de områden där svett ansamlas mest.

Värmeförseglade sömmar på axlarna för att minska skav, hålla plagget lätt och optimera komforten. Sömlösa ärmar och nederkant. Dessa har öppningar för att öka steglängden.

Tillverkad av slitstarkt, elastiskt tyg som anpassar sig efter idrottarens form och rörelser. Flerfärgat sublimationstryck för en spektakulär optisk effekt. Joma logotyp i silikon värmeförseglad med JOMA SPORTECH-teknik, utan att lägga till extra vikt eller orsaka obehag för huden.

  • Rund krage
  • Fjädrande, elastiskt tyg
  • 93% polyester, 7% spandex

Mer information

Varumärke Joma
Tillverkarens SKU 103506.574
Färg morado
Färg Violett
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen