Tennisracket Dunlop Team 260 G1

Tennisracket Dunlop Team 260 G1

1 272,63 kr

954,44 kr

-25%
Tennisracket Dunlop Team 260 G1: manövrerbarhet, lätthet och kraft tack vare Aeroskin- och HM6-kolteknikerna.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Tennisracket Dunlop Team 260 G1

Dunlop Team 260 är en lättmanövrerad snösko.

Dess Aeroskin-teknik hjälper till att minska motståndet, så att racketen rör sig genom luften mer effektivt. Resultatet av detta? En lättare och mer lättmanövrerad racket.

Tack vare 335 mm balans, 260 gram vikt och öppet strängmönster erbjuder denna racket utmärkt manövrerbarhet och respons, samt förmågan att trycka på för mer kraft på slag.

Dunlop FX Team 260 är perfekt för nybörjare och avancerade juniortennisspelare som letar efter en lätt kolfiberracket.

Aeroskin-teknik

Den är inspirerad av huden hos det mest utvecklade marina rovdjuret, hajen. Dess strömlinjeformade kropp är täckt av mikroskopiska nålhål som skapar lokal turbulens som i sin tur minskar luftmotståndet. Precis som hajen använder Aeroskin ett strukturerat grafiskt gränssnitt som appliceras strategiskt på racketens yta och gör det lättare för luften att flöda runt ramen genom att minska friktionen. Racketen rör sig snabbare genom luften, vilket ger mer energi, bättre manövrerbarhet och förbättrar spelarens reaktionstid. Aeroskin minskar luftmotståndet med upp till 25% jämfört med tidigare Dunlop -teknik.

HM6 kolfiberteknik

HM6 är inspirerad av en av naturens mest effektiva och solida strukturer, bikakan. Dess komplexa massa av sexkantiga celler skapar en stark och lätt structure som absorberar stötar samtidigt som den behåller sin form. Med hjälp av en revolutionerande tillverkningsprocess har Dunlop utformat en hexagonal kolfiber structure. HM6 Carbon-materialet är inklämt mellan två lager av aerogel av kol, vilket skapar en exceptionellt stabil structure. Eftersom denna konstruktion absorberar oönskade frekvenser fördelas de jämnt, vilket ger spelaren en bättre racketkänsla och minimal energiförlust vilket motsvarar maximal energiåtergivning. HM6 carbon minskar vibrationerna med upp till 10% jämfört med tidigare Dunlop -teknik.

Mer information

Varumärke Dunlop
Tillverkarens SKU 10312883
Färg svart/andblå
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Team