Jersey Joma Smash

Jersey Joma Smash

Börjar på: 465,10 kr

431,55 kr

-7%
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 465,10 kr

431,55 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jersey Joma Smash

Kortärmad T-shirt för herrar. Speciellt framtagen för racketsporter som tennis och padel. Denna T-shirt är unikt utformad för att ge tennisspelare hög prestanda, eftersom den är lätt, elastisk och andas. Den kommer att följa med dem vart de än går under träningspass och matcher.

T-shirten har rund halsringning tillverkad av ett elastiskt bastyg som inte begränsar rörelsefriheten. Några av sömmarna har sytts med Flatlock flatlocksömsystem, som förhindrar skav på huden och gör att tennisspelare känner sig mer bekväma. Eftersom de är placerade på strategiska områden som är mer känsliga för denna typ av obehag behöver idrottaren inte oroa sig för hudirritation.

Tillverkad av ett lätt mesh-tyg som andas. Jacquard-finishen med mikroskopiska perforeringar transporterar bort svett och håller tennisspelarens kropp sval och torr. Dessutom har den en elastisk mesh så att du kan röra dig fritt. Raglanärmarna ökar rörligheten så att du kan slå, serva och smasha utan begränsningar.

När det gäller designen är logotypen och detaljerna på Joma reflekterande. Syftet är att ge plagget en trendig estetisk touch. På planer med svagt ljus kommer spelarens rörelser att vara mer dynamiska och slående, vilket resulterar i en oöverträffad optisk effekt.

  • Krage med omlottfunktion
  • Elastiskt, lättviktigt tyg som andas
  • Flatlock-sömmar
  • Fri rörlighet
  • 90% polyester, 10% elastan

Mer information

Varumärke Joma
Tillverkarens SKU 103073.725
Färg azul
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen