Sweatshirt med huva Sergio Tacchini Bobby

Sweatshirt med huva Sergio Tacchini Bobby

Börjar på: 734,44 kr

448,57 kr

-39%
Anta en sportig chic stil med Sergio Tacchini Bobby hoodie. Den är bekväm och trendig och är ett måste för tous modeälskare.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 734,44 kr

448,57 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Sergio Tacchini Bobby

Sergio Tacchini Bobby hooded sweatshirt är ett sportplagg som kombinerar komfort och stil. Med sin eleganta, moderna design är denna sweatshirt perfekt för fans av varumärket Sergio Tacchini och modeälskare i allmänhet.

Tillverkad av högkvalitativa material är denna hoodie både mjuk och varm, perfekt för svala höst- och vinterdagar. Den justerbara huvan ger en extra touch av funktionalitet och komfort.

Den ikoniska Sergio Tacchini -logotypen är broderad på bröstet, vilket ger en snygg och igenkännlig look. Sweatshirten har också praktiska kängurufickor för dina små nödvändigheter.

Oavsett om du tränar eller bara är ute och rör dig i staden kommer Sergio Tacchini Bobby hoody att hålla dig varm och snygg. Den finns i en mängd olika färger, så att du kan välja den som bäst passar din personlighet och stil.

Missa inte den här högkvalitativa sweatshirten från Sergio Tacchini. Bär den med jeans för en avslappnad look eller med träningsbyxor för en sportig outfit, den här sweatshirten kommer att bli din nya bästa vän för alla tillfällen. Så lägg till den i din garderob nu!

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 38806-926
Färg grå m/blk
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1