T-shirt Gant Washed Graphic

T-shirt Gant Washed Graphic
Börjar på: 673,35 kr
Välj en avslappnad stil med Gant Washed Graphic T-shirt. Ett måste från Gant som kombinerar komfort och elegans.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 673,35 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Gant Washed Graphic

Gant Washed Graphic t-shirt är det perfekta valet för eleganta, avslappnade män. Denna t-shirt är designad av det välkända varumärket Gant, som är känt för sin tidlösa stil och högkvalitativa material.

T-shirten har en modern design med en tvättad effekt, vilket ger den en cool och avslappnad look. Logotypen Gant är tryckt på framsidan, vilket ger en sofistikerad touch till denna avslappnade t-shirt.

Tillverkad av bomull av hög kvalitet och är otroligt mjuk och bekväm att bära. Den smala passformen framhäver din figur samtidigt som den ger dig god rörelsefrihet. Oavsett om det är en utekväll med vänner eller en ledig dag på stan, kommer denna t-shirt att vara din stilmedvetna allierade.

Förutom sin snygga design är denna Gant Washed Graphic t-shirt också mycket mångsidig. Den kan enkelt kombineras med jeans för en avslappnad look eller med finare byxor för en mer sofistikerad look.

Unna dig själv komfort och stil med Gant Washed Graphic T-shirt. Den finns i en mängd olika storlekar och är det perfekta valet för alla män som letar efter en kvalitets-T-shirt att komplettera sin garderob med. Missa inte chansen att lägga till detta tidlösa plagg från det berömda märket Gant till din samling nu.

Mer information

Varumärke Gant
Tillverkarens SKU 2013078-455
Färg ljusblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen