Träningsjacka för barn FZ Forza Sanford

Träningsjacka för barn FZ Forza Sanford

Börjar på: 489,71 kr

401,44 kr

-18%
FZ Forza Sanford är en träningsjacka för barn som kombinerar stil och komfort för unga badmintonspelare.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,71 kr

401,44 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsjacka för barn FZ Forza Sanford

FZ Forza Sanford träningsjacka för barn är det perfekta valet för spirande unga badmintonspelare. Jackan är designad av det kända varumärket FZ Forza och kombinerar stil och funktionalitet för att ge optimal prestanda på court.

Med sin snygga, moderna design är den här jackan perfekt för barn som vill sticka ut på banan. elle är tillverkad av högkvalitativa material och garanterar exceptionell komfort och hållbarhet under träning och match.

Träningsjackan FZ Forza Sanford är speciellt utformad för unga badmintonspelare. Elle ger total rörelsefrihet tack vare den åtsittande passformen och de lätta materialen. Barnen kommer att kunna röra sig snabbt och enkelt runt court utan att begränsas av sina kläder.

Jackan är också fullpackad med praktiska funktioner för badmintonspelare. Fickor med dragkedja gör det enkelt att förvara småsaker som bollar eller nycklar. Dessutom ger den höga kragen och de elastiska muddarna extra skydd mot vind och kyla.

Oavsett om det gäller träning eller tävling är FZ Forza Sanford träningsjacka ett måste för unga badmintonspelare. Elle håller dem torra och varma samtidigt som de ser bekväma och snygga ut på banan.

Ge ditt barn den bästa spelupplevelsen med FZ Forza Sanford träningsjacka för barn. elle finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer och kommer säkert att glädja tous unga badmintonfans. Låt inte ditt barn träna utan denna högkvalitativa jacka, beställ den nu och ge dem den bästa utrustningen för att utmärka sig i denna spännande sport.

Mer information

Varumärke FZ Forza
Tillverkarens SKU 706109-706110
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior