Träningsjacka FZ Forza Sanford

Träningsjacka FZ Forza Sanford

Börjar på: 489,71 kr

401,44 kr

-18%
Upptäck FZ Forza Sanford träningsjacka, det ultimata valet för badmintonspelare som vill ha prestanda och stil.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,71 kr

401,44 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsjacka FZ Forza Sanford

FZ Forza Sanford träningsjacka är ett måste för tous badmintonspelare. Jackan är designad av det välkända varumärket FZ Forza och kombinerar stil och funktionalitet för att följa med på träningspass och tävlingar.

Jackan är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort tack vare den åtsittande passformen och de ergonomiska sömmarna. Elle har också DRYFORZE fukttransporterande teknik för att hålla dig torr och bekväm under dina ansträngningar.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare passar den här jackan för alla badmintonstilar. Med sin moderna design och ljusa färger hjälper elle dig att sticka ut på banan samtidigt som du får total rörelsefrihet.

Förutom att se bra ut är FZ Forza Sanford träningsjacka också mycket funktionell. Elle har fickor med dragkedja för att hålla dina små föremål säkra, plus en huva för att skydda dig mot elementen.

Oavsett om du använder den för att värma upp före en match eller för att skydda dig mot kyla under träningspass utomhus, kommer denna FZ Forza Sanford träningsjacka att vara din viktigaste allierade på badmintonbanan. Så kom igen och unna dig detta kvalitetsplagg som hjälper dig att prestera i din favoritsport!

Mer information

Varumärke FZ Forza
Tillverkarens SKU 706102-706107
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen