Badminton/volleyboll-set Franklin Starter

Badminton/volleyboll-set Franklin Starter

734,56 kr

609,44 kr

-17%
Ha kul utomhus med set badminton/volleyboll Franklin Starter. Allt du behöver för det klassiska spelet ingår, för tous åldrar.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Badminton/volleyboll-set Franklin Starter

Franklin Sports Volleyboll-ball och Badminton Set är ett klassiskt utomhusspel som kommer att ge timmar av kul för alla åldrar tous. Setet innehåller allt du behöver för en rolig dag: (1) uppsättning volleyboll-/badmintonstolpar och nät, (4) badmintonracketar i stål, (2) birdies tillverkade av nylon, (1) PVC-volleyboll. Det kombinerade volleyboll-/badmintonsetet är lätt att transportera till nästa picknick, grillfest eller kalas och kommer garanterat att bli en hit. Volleyboll-ball och badminton är klassiska och tidlösa bakgårdsspel som kan avnjutas av tous åldrar ... ta med detta set till din nästa sammankomst idag!


ROLIGT FÖR TOUS! Den här klassiska sporten kan utövas av tous åldrar eftersom nätet enkelt kan justeras i höjdled. Detta set innehåller allt du behöver för att njuta av båda sporterna!


DET LÄTTA ATT MONTERA POLESYSTEMET innehåller en polyetenstolpe med en tum i diameter som justeras från 5' 1" till 8' hög. Nätstorleken är 20' x 1,5'.


Tillbehör ingår tous: (4) badmintonracketar i stål, (2) nylon fåglar, (6) pålar och staglinor, (1) bollpump och nål och (1) PVC-volleyboll-ball.


PERFEKT för stranden, bakgården, en utflykt eller nästa fest. Allt hänger på detaljerna och den här set -kombinationen innehåller allt du behöver för en rolig dag.


Skapa minnen med familj och vänner som kommer att vara en livstid med denna kompletta set volleyboll-ball och badmintonkombination. Detta set inkluderar två klassiska spel som människor i tous åldrar kan njuta av.

Mer information

Varumärke Franklin
Tillverkarens SKU 50610
Färg vit/orange
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1