Paddelracket Macron Prime CC Tridens Stealth Pro

Paddelracket Macron Prime CC Tridens Stealth Pro

4 150,28 kr

3 410,33 kr

-18%
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Paddelracket Macron Prime CC Tridens Stealth Pro

Macron presenterar Tridens Stealth Pro Racket. Med sin eleganta design i silver och svart. Tridens är det perfekta vapnet för aggressiva spelare som vill kontrollera sina slag. Den är helt tillverkad av 20 mm Textreme med en kompakt EVA-skumkärna, vilket gör att spelaren kan hantera den mycket lätt samtidigt som den utvecklar maximal kraft. Tack vare sin hybridform, mellan rund och tårtformad, ger den en medelhög balans för att garantera kraft och den sandblästrade färgen ger bättre kontroll av spinn och skott. Racketens hjärta har en brygga vertical. kallad AORTA. som garanterar kontroll över skotten och minskar vibrationerna. I mitten av racketens design finns Macron Hero och orden "Work Hard. Play Harder. Macron motto, är inskrivet på kanten. Racketen väger mellan 355 och 375 g.

Material

100% EVA COMPACT CARBON:

Kolfiber är mikrofibrer som huvudsakligen består av kolatomer. Kolfiber erbjuder divers fördelar: mycket hög styvhet. hög draghållfasthet. lågt förhållande mellan styrka och vikt. hög kemisk beständighet. hög temperaturtolerans och låg termisk expansion.

Den vanliga processen för att tillverka kolfiber är att binda samman atomerna i kristaller som är parallella med fiberaxeln. Genom att kristallerna ligger i linje med varandra får fibern ett högt förhållande mellan styrka och volym (högre än vad man skulle kunna tro utifrån dess dimensioner).

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 39020052
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen