Paddelracket Macron CC Leonidas Light

Paddelracket Macron CC Leonidas Light

2 069,02 kr

1 722,79 kr

-17%
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Paddelracket Macron CC Leonidas Light

Macron presenterar Leonidas Light-racket. Med en modern design i nyanser av vitt och himmelsblått har den utformats för vanliga spelare som vill ha ett högpresterande racket men med lägre vikt för större komfort. Det här är en racket som garanterar både kraft och kontroll. Racketen är helt tillverkad av 3K kolfiber med en kärna av EVA-skum, ultra mjuk, och är mycket lätt att hantera. Den runda formen ger en central sweet pot för maximal kontroll. Designen har Macron Hero i mitten och orden "Work Hard. Play Harder. mottot för Macron. är inskrivet på kanten. Racketen väger mellan 335 och 355 g.

Material
100% CARBON EVA COMPACT:

Kolfiber är en mikrofiber som huvudsakligen består av kolatomer. Kolfiber erbjuder divers fördelar: mycket hög styvhet. hög draghållfasthet. lågt förhållande mellan styrka och vikt. hög kemisk beständighet. hög temperaturtolerans och låg termisk expansion.

Den vanliga processen för att tillverka kolfiber är att binda samman atomerna i kristaller som är parallella med fiberaxeln. Genom att kristallerna ligger i linje med varandra får fibern ett högt förhållande mellan styrka och volym (högre än vad man skulle kunna tro utifrån dess dimensioner).

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 39000079
Färg vit/blå
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen