Kapsyl Donic

Kapsyl Donic
194,66 kr
Boosta ditt bordtennisspel med Donic kepsen, designad av det kända märket Donic. Ett måste för alla tennisfans!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Kapsyl Donic

Kepsen Donic är ett måste för alla bordtennisfantaster. Kepsen är designad av det tyska varumärket Donic, som är ledande inom bordtennis, och kombinerar stil och funktionalitet på ett perfekt sätt.

Keps Donic är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort under träningspass eller tävlingar. Det böjda visiret skyddar dina ögon effektivt mot solen, så att du kan hålla en klar vision medan du spelar.

Förutom att vara praktisk är den här kepsen också mycket snygg. Den eleganta designen met framhäver den ikoniska Donic-logotypen och bekräftar din passion för denna dynamiska och spännande sport.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare kommer Donic -kepsen att vara din oumbärliga allierade på planen. Den finns i flera olika storlekar för att passa alla huvuden, och med det bakre justeringssystemet kan du enkelt justera storleken för perfekt passform.

Oavsett om du spelar inomhus eller utomhus ger kepsen Donic ett effektivt skydd mot sol och svett. Den lätta designen med god andningsförmåga håller dig sval och torr under hela matchen.

Dessutom är den här kepsen lätt att ta hand om. Den är lätt att tvätta för hand och behåller sin form och färg även efter upprepade tvättar.

Låt inte solen eller svetten störa dig under dina bordtennismatcher, välj kepsen Donic och var redo att prestera ditt bästa. Beställ nu och lägg till detta viktiga tillbehör till din bordtennisutrustning. Med Donic Cap är du redo att ta dig an alla motståndare på banan!

Mer information

Varumärke Donic
Tillverkarens SKU 300293700
Färg blandad grå
Färg Grå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen