Tränare Le Coq Sportif Court Clean

Tränare Le Coq Sportif Court Clean
Börjar på: 1 101,84 kr
Skodon Le Coq Sportif Court Clean: Den perfekta kombinationen av stil och komfort för fans av märket Le Coq Sportif.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 101,84 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Le Coq Sportif Court Clean

"Baskets Le Coq Sportif Court Clean" är den senaste skapelsen från det ikoniska franska varumärket Le Coq Sportif. Med sin snygga, eleganta design representerar dessa sneakers fransk elegans och sofistikering.

Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder oöverträffad komfort och hållbarhet. Gummisulan ger perfekt grepp och optimalt stöd, perfekt för sport eller vardagsanvändning.

Skorna Le Coq Sportif Court Clean är inte bara funktionella, de ger också din outfit en touch av stil. Oavsett om du bär dem för sport eller ute på stan kompletterar de din look perfekt. Små detaljer, som den ikoniska Le Coq Sportif -logotypen på sidan, ger dessa redan eleganta skor en sofistikerad touch.

Dessa sneakers finns i en mängd olika färger för att passa alla smaker och tillfällen. Oavsett om du föredrar en klassisk, tidlös look i vitt eller en färgklick i blått eller rött, finns det något som passar varje stil.

Så om du letar efter ett par sneakers som är både snygga och funktionella, behöver du inte leta längre. Baskets Le Coq Sportif Court Clean är svaret på dina behov. Lägg till dem i din skosamling idag och visa din passion för sport och fransk stil.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410487
Färg vit/trekking
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen