Sweatshirt med dragkedja Le Coq Sportif Paris 2024 N° 2

Sweatshirt med dragkedja Le Coq Sportif Paris 2024 N° 2

Börjar på: 1 713,98 kr

1 430,69 kr

-17%
Le Coq Sportif Training N°2 sweatshirt med dragkedja: den perfekta kombinationen av stil, komfort och prestanda för alla idrottsmän och kvinnor.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 713,98 kr

1 430,69 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med dragkedja Le Coq Sportif Paris 2024 N° 2

Le Coq Sportif Training N° 2 sweatshirt med dragkedja är ett måste från det franska märket Le Coq Sportif. Med sin eleganta design och oöverträffade kvalitet är den det perfekta valet för både sport- och modeälskare.

Denna sweatshirt är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort tack vare det mjuka, lätta tyget. Med dragkedja är den lätt att röra sig i och reglerar värmen efter dina behov. Så du kan bära den när du tränar eller är ute och rör på dig.

Den ikoniska Le Coq Sportif -logotypen visas stolt på bröstet och ger den här sweatshirten en touch av stil och igenkänning. Den finns i en rad olika färger och passar säkert alla stilar och smaker.

Oavsett om du är en skicklig idrottare eller en fashionista är Le Coq Sportif Training N° 2 sweatshirt med dragkedja ett måste i din garderob. Dess komfort, kvalitet och tidlösa design gör den till ett måste för alla tillfällen.

Beställ din Le Coq Sportif Training N° 2 sweatshirt med dragkedja nu och lägg till en touch av sportighet och elegans till din outfit. Med Le Coq Sportif kan du vara säker på att du bär en kvalitetsprodukt, utformad för att hålla över tid och för att följa med dig på alla dina äventyr.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410140
Färg insignia blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Jeux Olympiques 2024