Väderbeständigt bordtennisbord för utomhusbruk med hjul och nät Donic 1000 [Storlek 274x152,5x76 cm]

Väderbeständigt bordtennisbord för utomhusbruk med hjul och nät Donic 1000 [Storlek 274x152,5x76 cm]

7 700,67 kr

6 328,50 kr

-18%
Spela bordtennis oavsett årstid med utomhusbordet Donic 1000, utformat för att tåla väder och vind, med hjul och nät inkluderat.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Väderbeständigt bordtennisbord för utomhusbruk med hjul och nät Donic 1000

Upptäck vår senaste bordtennisinnovation: det väderbeständiga Donic 1000 bordtennisbordet för utomhusbruk. Bordet har designats av det kända varumärket Donic och kombinerar prestanda och hållbarhet för en optimal spelupplevelse utomhus.

Oavsett om du är en amatör eller en erfaren spelare är detta bordtennisbord perfekt för att spela din favoritsport utomhus. Tack vare dess väderbeständighet kan du spela året runt, oavsett om det regnar, skiner eller snöar.

Med sina inbyggda hjul är bordet lätt att transportera och kan ställas upp var som helst, i trädgården, på en campingplats eller i en park. Så du kan njuta av en omgång bordtennis med familjen, vännerna eller på egen hand, med optimal komfort.

Det medföljande nätet är också väderbeständigt och ger bra spänning för smidiga, exakta bollbyten. Så att du kan koncentrera dig helt på ditt spel utan att behöva oroa dig för utrustningen.

Utomhusbordtennisbordet Donic 1000 har också en antireflexbehandlad hartsyta som ger en jämn rebond och utmärkt grepp för ett mer rapide och exakt spel. Dessutom garanterar dess galvaniserade stål structure stor stabilitet och maximal styrka.

Genom att välja Donic 1000 utomhusbordtennisbord väljer du en högkvalitativ, hållbar och högpresterande produkt som kommer att följa dig i alla dina utomhusbordtennisspel. Så vänta inte längre, unna dig detta väderbeständiga bordtennisbord och njut av ett spännande spel utomhus!

Mer information

Varumärke Donic
Tillverkarens SKU 230291000
Färg grön
Färg Grön
Storlek 274x152,5x76 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen