Tennisracket Yonex Vcore 100

Tennisracket Yonex Vcore 100

Börjar på: 3 714,71 kr

2 971,76 kr

-20%
En kraftfull, mångsidig tennisracket för maximal effekt! Upptäck Yonex Vcore 100 och dess innovativa teknik för bättre förlåtelse och kontroll.
Storleksguide

Börjar på: 3 714,71 kr

2 971,76 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tennisracket Yonex Vcore 100

Låt oss börja med de tekniska specifikationerna för Yonex Vcore 100. Den har en huvudstorlek på 645 cm2 och väger 300 g, vilket gör den till en medelviktig racket bland konkurrenterna. Den genomsnittliga balansen på 32 cm ger bra manövrerbarhet. Dessa egenskaper hittar vi hos de flesta varumärken, men det som skiljer Vcore 100 från konkurrenterna är racketens form.

Det isometriska huvudet ger större förlåtelse, vilket gör det lättare att förlåta centreringsfel. Dessutom har Yonex förstorat rackethuvudet till 2h och 10h för att förbättra kontakttiden med bollen och ge en bättre attackvinkel för spin.

Racketen Yonex Vcore 100 2023 har en ny benform som förbättrar vridmotståndet och bidrar till att minska kraftförlusten.

De flesta spinnorienterade racketar erbjuder massor av power, men Yonex är mer positionerad som en mångsidig racket som erbjuder en perfekt kompromiss mellan power och kontroll. Yonex fortsätter med 2G-Namd Flex Force-teknik som gör att racketen kan böjas snabbt för att maximera spinn. Men det är inte allt: strängarna är infunderade med kiselolja för att strängen ska kunna röra sig mer fritt och maximera spin.

Slutligen minskar teknikerna Aero Trench och Aero Fin luftmotståndet för en mer rapide gest.

TEKNIKERNA :

Isometric: Ramens form är isometrisk, vilket förbättrar sweetspot och därmed racketens förlåtelse och kraft.
2G-NamdFlex Force: Teknik som modifierar structure racketens grafit för större flexibilitet rapide och mer spinn.
Silicone Oil Infused Grommets: Nytt silikon används för grommets för att förbättra deras flexibilitet för större spinn och förlåtelse.
Aero Trench: Minskad storlek på genomföringen på racketens ovansida för att förbättra luftgenomträngning och spinn.
Aero Fin: Aerodynamiska fenor på ramens ben för att förbättra luftgenomströmningen och manövrerbarheten
Enlarged Frame Top: Rackethuvudet är förstorat klockan 2 och klockan 10 för större förlåtelse och för att träffa mer intressanta vinklar.
New Throat Design: Ny design av racketens kärna för att erbjuda större stabilitet och därmed begränsa kraftförlust. komfort.

Mer information

Varumärke Yonex
Tillverkarens SKU 133-07VC100YX-651
Färg scharlakansröd
Färg Röd
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Vcore