Tennisskor Asics Gel-Resolution 9

Tennisskor Asics Gel-Resolution 9

Börjar på: 1 836,41 kr

1 253,66 kr

-32%
Dominera court med tennisskon Asics Gel-Resolution 9, designad av det pålitliga varumärket Asics för ultimat prestanda.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 836,41 kr

1 253,66 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tennisskor Asics Gel-Resolution 9

Asics Gel-Resolution 9 tennisskor är utformade för att ge överlägsen prestanda på court. Med sin eleganta design och banbrytande teknik är de det perfekta valet för passionerade tennisspelare.

Varumärket Asics är känt för sina högkvalitativa produkter och dessa skor är inget undantag. De är tillverkade av hållbara, slitstarka material för lång livslängd och optimal komfort. Yttersulan i gummi ger exceptionellt grepp på alla spelunderlag, medan mellansulan i gel absorberar stötar för att skydda fötterna mot upprepade stötar.

Oavsett om du är nybörjare eller ett erfaret proffs är Asics Gel-Resolution 9 skor utformade för att uppfylla kraven i det moderna tennisspelet. De erbjuder oöverträffad stabilitet och stöd tack vare Trusstic-stödsystemet, som håller foten på plats även under de snabbaste och smidigaste rörelserna.

Komfort är också en prioritet med dessa skor. Gel-dämpningstekniken håller dig bekväm på court, medan den ventilerande ovandelen i mesh håller fötterna svala och torra, även under de mest intensiva matcherna.

Oavsett om du spelar på lera, gräs eller hard court är Asics Gel-Resolution 9 tennisskor utformade för att hjälpa dig att prestera ditt bästa. Med sin eleganta stil och prestanda på toppnivå är de ett måste för alla seriösa tennisspelare. Lägg till dem i din sneaker-samling idag och upplev skillnaden med Asics på court.

Mer information

Varumärke Asics
Tillverkarens SKU 1041A330 - 401
Färg safir/svart
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Gel-Resolution
Stövelns yta Alla ytor
Antal per produkt 1